Bitcoin Code bluff bekräftad

Chanserna är du har hört talas om Bitcoin-koden. Om inte, fortfarande jag är säker på att termen skulle se bekanta och lockande. När allt kommer omkring, som bland oss ​​inte har hört eller ens investeras i Bitcoins. Bitcoin, krypto valuta som existerar helt i digital form har lämnat de flesta av oss med en klåda i våra handflator. De flesta av oss beklagar att inte ha köpt Bitcoins medan theywere billiga som smuts. Så, är chansen att du gjorde kan kasta sig över det första tillfället gjorde kommer i din väg med ordet 'Bitcoin' i sitt namn. Har samma hänt dig i fallet med Bitcoin koden? Om ja, då vill vi för psykiskt välbefinnande.

Official Website -  thebitcoincode.co

bitcoin kod bluff

Den Bitcoin Code Review - det är en bluff!

Om du inte har falla offer för detta bedrägeri, grattis då som du gjort ett klokt beslut. Du valde att vara vaksamma och kontrollera Bitcoin kodgranskning på vår blogg innan du investerar i den. De har erfarenhet av binära alternativ handel kan se rakt igenom lögnerna som fortplantas. De bedragare lita på naiva människor som du att göra ett snitt i fickorna. Har du bara vågat sig in i en värld av binära alternativ handel? Var du förväxlas med huruvida Bitcoin koden är äkta eller falsk? En promenad runt deras hemsida och titta på dum video shouldhave varit tillräckligt för att filtrera sanningen från BS! Anyways, nu hade vi låta dig veta runt och tydligt om denna bluff, hålla sig borta från den. Läs på vår Bitcoin kodgranskning som vi strimla de falska lögner och löften om bedragare i bitar.

Vem är Steve McKay?

Den vackra killen vars foto du ser i videon presenterar sig som Steve McKay. Han är den så kallade VD och grundare av Bitcoin kod app. Fall inte för den charmiga ansikte här killen. Bakom gjorde ansikte, bedragare har för avsikt att dölja alla krokiga Deras handlingar och konspirationer. Spetsfundigheter bara inte stanna vid hans ansikte, är den här killen ger vika gratis medlemskap till sin app också! Steve har enligt uppgift gjort $ 100 miljoner till sin programvara.

En kille så rika och ännu okända, sker detta endast i universum bedragare. Det finns ingen sådan person vars referenser kunde fastställas. Ingen affärstidningen eller finansiell bulletin eller hemsida nämns honom hittills.

Vi hittade Steve McKay med en omvänd bildsökning på Google. Vi var inte förvånad över att finna killen gjorde inte avlägset relaterade till binära alternativ handel. Scammers bakom The Bitcoin kod bluff har stulit denna bild från internet. Att inte tala om factthat han är grundare av en mycket framgångsrik handel app.

Den Bitcoin kod bluff webbplats

Webbplatsen stinker av bedrägeri från början. Det är bara ingen känsla BitCoin Code är inte en bluff av professionalism synliga på Bitcoin kod webbplats. Vilken webbplats har du sett genomför en allvarlig jobb för handel gjort att försöka oprofessionellt sätt? Just när du försöker navigera bort irriterande popups blockera vägen. De popups kommer inte en eller två gånger men varje gång du flyttar markören. Det finns ingen som helst information överallt utom i den löjliga video.

Falska påståenden Nailed!

Från ser det, verkar det som om Bitcoin Code är några underbara upptäckt av slag. Vem kan föreställa sig en binära optioner handelssystem att göra sådana svindlande vinster i ett kort intervall? Erfarna handlare skulle förakta vid blotta omnämnandet av den typ av vinster människor visas gör. Även den bästa handel programvara där ute kan på sitt allra bästa gör 80-90% vinnande trader. Upprörande påståenden människor håva in sex-siffra inkomster på bara sex månader i överflöd i videon. Trading är ingen barnlek och ingen handel programvara kan göra så stora vinster för dig. Om du stöter på någon sådan handel system eller webbplats som lovar så, ut ur det omedelbart.

Det är inte heller någon eller kan det vara företagshemsida en sådan programvara som kan göra $ 5000 genom att klicka på knappen.

falska vittnesmål

falska vittnesmål

De över upphetsad människor som funktionen i videon är inget annat än betalda skådespelare. Dessa människor mun deras self made manus och tjäna några dollar i utbyte mot att prisa Bitcoin koden. Inte bara människorna i videon, det finns mer. De glada miner syns på hemsidan är enligt uppgift äkta kommentarer de faktiska användare av App. Den som inte är uppmärksam nog kan lätt falla för den fällan. Deras kommentarer återspeglar inte sanningen. Orsaken är granskarna inte är äkta användare. De är bara bilder av människor listigt lånade från Internet.

Det enkla sättet att testa äktheten av sådana vittnesmål är att testa bilderna på Google bildsök.

Lämna dessa 'platser kvar' Vakant!

Ett meddelande längst upp till vänster i Bitcoin Code bluff webbplats pådrivare dig att skynda att anmäla sig till handelssystemet. Antalet lediga platser minskar lämnade snabbt. Allt detta är ett medel för att framkalla en känsla av brådska på webbplatsen besökaren. Genom att göra detta, bedragare vill att du ska begå misstaget att leverera din personliga information till dem. Senare när du registrerar dig och mata ditt konto med 'minsta insättning', tomten av dessa skurkar uppfyller.

Notera att 99% av handelssystem är falska. De flesta av dessa handelssystem görs med den enda avsikten att fånga sina 'användare'. Du måste ta itu med opålitliga och oreglerat mäklare. När du gör en insättning, sådana mäklare är ingenstans att finna. De lämnar inget utrymme för dig att ifrågasätta dem eller begär förklaringar. Så vi rekommenderar dig att göra din egen forskning innan du investerar i någon handel robot eller så kan du prenumerera på vår blogg via e-post för att få meddelanden om senaste bedrägerier.